FILMPRODUKSJONSSELSKAP | OSLO

Hoveddelen av filmutstyret mitt er skreddersydd for situasjoner som krever at jeg kan flytte meg raskt og enkelt mellom ulike lokaliteter, slik som ved filming i naturen eller av idrettsarrangementer. Jeg har kamera og linser til de aller fleste situasjoner, profesjonelt undervannskamera og drone. I tillegg har jeg diverse utstyr - inkludert fotolys, slider og annet - til mer oppriggede scener, slik som intervjuer innendørs.

Til redigering bruker jeg en MSI Creator 15 A10SFS. Dette er en kraftig latop med 4k-skjerm og true color display, som egner seg til redigering av både små og større filmprosjekter. Med laptop som redigeringsmasking kan jeg også produsere ferdige filmer ute på reise, som for eksempel hvis ferdige redigerte klipp skal sendes til media kort tid etter opptakene er tatt. Laptopen min er verifisert som verktøy innen kreativt arbeid, design, foto og videoredigering, fordi skjermen viser 100% av AdobeRGB-fargespekteret (oversatt: den viser helt korrekte farger). Hvis du ønsker nærmere oversikt over utstyret mitt, så finner du det her:

2 x Sony a6300, som leverer 4k-film om ønskelig
Zhiyun Crane v2 3-aksers gimbal
Linser til de aller fleste tenkelige situasjoner:
18-105mm f.4.0, 35mm f.1.8, 16mm f.1.4, 70-350mm f4.5-6.3,16-50mm f.3.5-5.6mm (linse til undervannsbruk). Tilhørende variabelt ND-filter til alle linser.
Drone: DJI Mavic Air med batterier til én times filming.
Undervannshus: Fantasea med tilhørende Fantasea Bigeye 67mm vidvinkel våtlinse.
Edelkrone slider 80cm
Diverse tripoder, samt monopod
Tre ulike fotolys i ulike styrker, med hvit diffusior og reflektor til den sterkeste
Lastolite hvit bakgrunnsvegg
GoPro Hero 10 Black med diverse utstyr og festeanordninger
Lydopptaker Roland R-07
Røde NTG 4+ mikrofon for retningsstyrt lydopptak av høy kvalitet eller innspilling av fortellerstemmer
Røde VideoMicro for enkel lyd på kameraet
Sennheiser AVX ME2 høykvalitets myggmic til én person
Saramonic Blink 500 B2, med to tilhørende mygger, for intervjusituasjon med to personer
Datamaskin til redigering: MSI Creator 15 A10SFS

Ved prosjekter som krever annet utstyr leier jeg inn det som trengs. Alt i alt leverer jeg den kvaliteten som er ønskelig til de aller fleste nivåer av film, ved hjelp av det utstyret som er nødvendig.