FILMPRODUKSJONSSELSKAP | OSLO

Haukeblikk Film er et filmproduksjonsselskap drevet av Hauk Are Fjeld.

Jeg opprettet firmaet i 2017, og har siden den gang laget nærmere to hundre profesjonelle filmer for et titalls kunder. Et utvalg av produksjonene mine kan du finne under "Produksjoner". I tillegg gjør jeg andre kommunikasjonsrelaterte oppdrag, ofte knyttet til klima- og miljøtematikk. Jeg bidrar med mer i kommunikasjonsarbeid enn bare å produsere filmer.

Blant mine kunder er Skiforeningen, Aker BioMarine, Foreningen Ridderrennet, Asics Global, Rosa sløyfe-løpet, Runner's World Norge, Stiftelsen VI, Norges Friidrettsforbund, Sabima, Miljødirektoratet, Rondane Høyfjellshotell, og en rekke andre.

Haukeblikk film har to målsetninger:

Den første er å lage filmer med mening. Jeg ønsker å produsere filmer om temaer som er viktige for mennesker, natur, og for fremtiden. Ved siden av å være filmprodusent har jeg en bachelor i biologi og bachelor i statsvitenskap, og fullfører i 2021 en mastergrad i statsvitenskap. Utdanningen min har i det brede dreid seg om bærekraft, miljøutfordringer, klimaendringer, og politiske utfordringer og løsninger knyttet til disse. Jeg arbeider også som Klimapilot for Klimaetaten i Oslo. På grunn av en lang idrettsbakgrunn er jeg også opptatt av hva som gir god helse til mennesker. I vår tid lages det for mye film med for lite mening.

Den andre målsetningen er å kunne lage filmproduksjoner av høy kvalitet i selv krevende omstendigheter. Jeg kan lage filmproduksjoner fra de høyeste topper, midt ute på havet, i snø, vind og vær. Kamerautstyret mitt er satt spesielt sammen for nettopp dette. I tillegg ferdes jeg selv mye i naturen, driver med fjelløping og swimrun på supermosjonistnivå, og har vært mellomdistanseløper på høyt nivå i mange år. En sprek filmprodusent er en filmprodusent med mange muligheter.

På denne nettsiden kan du under "Kompetanse" lese mer om meg og hva jeg kan tilby. Under "Produksjoner" kan du se et utvalg av mine filmproduksjoner. Kontaktinfo finner du under "Kontakt".